Ring gerne og hør nærmere om finansiering med og uden udbetaling

Profil

Tranberg Bilsalg er en udløber af Tranberg Biler.

Vores primære salg ligger i nye samt nyere brugte biler. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af mærker og modeller. Alle biler leveres i topklargjort stand både mekanisk og kosmetisk.

Via et stort net af salgskanaler er vi altid i stand til at tage din brugte bil i bytte til toppris, uanset alder og stand. Såfremt du finder en bil du kunne tænke dig men syntes at vi ligger for langt fra din bopæl, levere vi selvfølgelig bilen hvor du måtte ønske inden for landets grænser.

Den største tryghed.

Som medlem af DBFU (Dansk Bilforhandler Union) opnår du den største tryghed når du handler bil hos Tranberg Bilsalg. Derudover samarbejder vi med CarGarantie, hvor vi kan tilbyde dig op til 2 års garanti på de fleste af vores biler.

Strakslevering 

Som nummerpladeoperatør har vi mulighed for at lave strakslevering. Kommer du langtvejs fra kan du med fordel benytte dig af denne service. Gælder selvfølgelig også i weekenden. Ring gerne i forvejen så er du hurtigt videre i din nye bil. 

Finansiering.

Ønsker du din nye bil finansieret eller leaset, klarer vi også det. Vi samarbejder med flere af de førende finansieringsselskaber og tilbyder markedets bedste priser.

Nyhed
Seat

Seat Leon

TSi 150 Style ST DSG
Seat Leon TSi 150 Style ST DSG